1g til politisk cabaret på Caféteatret.

Det var en flok spændte gymnasielever, der på en frosthård januaraften mødte op i Caféteatret for at opleve den prisvindende, tyske cabarettist Frank Lüdecke opføre sit nye show Die Kunst des Nehmens.

Hjemme på skolen i det hyggelige lokale op under loftet i Nørregade var eleverne blevet introduceret til denne bestemte tyske genre med alt, hvad den indeholder af satire, musik og sprogligt overskud, og eleverne fik set og hørt alle disse elementer præsenteret i en flot cocktail af Frank Lüdecke.

Elever og lærere forlod caféteatret gladere og med stof til eftertanke om mennesket kun er styret af neurobiologiske impulser eller om der måske stadigvæk er brug for begreber som personlig moral og anstændighed.

Dette var den første af en lang række af kulturelle arrangementer som gymnasieeleverne vil komme til at opleve, og man må sige, at vi kom rigtig godt fra start.