Den franske skole besøger 8.a og b

Traditionen tro mødes vi hvert år med Prins Henrik skolen. Vi gør dette for at markere vores venskab og samarbejdsvilje. Mødet finder sted på grund af ”LEC”-kontrakten, som er en venskabsaftale mellem Frankrig og Tyskland. Dette års aktiviteter var digtskrivning, interview og fælles spisning i blandede grupper.

Vores digte blev fremført for den franske ambassade i slutningen af januar. Den tyske ambassade var også til stede. Den franske skole deltager også i andre arrangementer på vores skole. De franske elever kommer for eksempel også til vores årlige musical. Vi er glade for at have en venskabsklasse på den franske skole.
- skrevet af 8. a og b