Karen Porsborg Nielsen

Jeg er 66 år, gift og har to voksne børn og fire børnebørn. Efter 40 år som lærer, sidst på Sankt Petri Skole gik jeg på efterløn i 2009, og jeg fik tid til menighedsrådet. Mine foreløbig syv år der har været præget af et godt samarbejdsklima indbyrdes og sammen med kirkens ansatte.

Jeg holder af møderne med de vekslende problemstillinger. Der er kirkelige spørgsmål, som vi finder en løsning på, og der er praktiske ting at tage stilling til. Hver har vi vores ansvarsområder, som vi orienterer de øvrige medlemmer om og indhenter deres syn på.

I menighedsrådet er jeg nu næstformand, og jeg er forstander for det såkaldte kloster i Larslejsstræde, hvor Bugenhagensaal, kirkekontor, præstens bolig og femten andre lejemål har til huse.  Desuden er jeg en af kirkens repræsentanter i skolebestyrelsen på Sankt Petri Skole. Alle tre opgaver er nogle, som jeg med glæde påtager mig. De hænger hver på deres måde sammen med mit ønske om at være med til at vedligeholde og udvikle kirken og skolen med deres særlige miks af tysk og dansk kultur og sprog.

Larslejsstræde 11 1451 Kopenhagen K | Tel: +45 33 13 38 33 | E-mail: kirchenbuero@sankt-petri.dk