Jugend musiziert vinder vandt elevernes hjerter

Søndag d. 9. og mandag d. 10. januar var to ekstraordinære dage for 8. og 9. trins eleverne på Sankt Petri Skole, der forbereder forårets store Musical.

En musical på dette klassetrin er ved at være tradition og i år opføres ”Sangen om Larsen” i en noget moderniseret udgave, for nu at sige det mildt. Der i indgår masser af skuespil, musik, sang og dans (i dansesække ikke mindst!).

For at give danse-niveauet et ekstra løft havde Sankt Petri Skole inviteret ingen ringere end vinderen af Jugend musiziert Bundeswettbewerb i 2009, Tomi Lappi fra Finland til en særlig danse-workshop for eleverne på Sankt Petri Skole. Tomi tog imod invitationen og efter to dages intensiv træning i koreografi, dans og bevægelse var ikke kun niveauet blevet løftet – der var også blevet strøet mange blå knæ ud undervejs.

”Sangen om Larsen” finder sted d. 7. og 8. april i ”Huset” i Magstræde og vil man følge de unge menneskers udvikling, er det en god idé allerede nu at sætte kryds i kalenderen.

Marion Noell Clauding