Jugend musiziert:

Regional musikkonkurrence med Warszawa som mål

Jugend musiziert 2011 er i fuld gang og d. 13. januar fandt den danske udgave af musiktalent konkurrencen sted på Sankt Petri Skole. Der er grund til at lykønske alle de deltagende unge talenter med deres resultater. I år kvalificerede i alt 6 elever sig til deltagelse i landekonkurrencen, som finder sted i Warszawa i dagene fra 13. til 21. marts. Her mødes prismodtagere fra Region Nord- og Østeuropa til næste runde i den højt estimerede musikkonkurrence.

Eleverne, der skal til landekonkurrencen i Warszawa er: Lea Heining (9a, Klaver), Maya Luna Heitmann (7a, Popsang), Julius Emil Amdisen (6a, Popsang), Martin Kedmenec (8b, El-Bass-Solo), Benno Wendland (8a, El-Guitar ledsagelse) og Christian Peifer (8b, slagtøj ledsagelse).

Juryen var ikke kun sikker på, at prismodtagerne i 2. udgave af talentkonkurrencen vil præstere godt i Polen, men ser også mulighed for deltagelse i den top-kategorien, Bundeswettbewerb.

Vi krydser fingre!

Mario Noell Clauding