Oktoberfest

Lørdag den 18. september var der traditionen tro Oktoberfest på Sankt Petri Skole.

Elever og forældre var mødt op til hyggeligt samvær. I Petrianercaféen var der sørget for borddækning og flotte borddekorationer og væggene var prydet med ”historiske billeder” af tidligere Petrianere. Den ældste Petrianer, som var blandt gæsterne, blev hyldet i caféen. Og Petrianerne som gik ud før sommerferien slog også et smut forbi festlighederne.

Gavmilde forældre have sørget for lækre kager. Der myldrede med Petrianere i den store skolegård, hvor der var loppemarked og tyskimporterede pølser i pølseboden. Grillen var tændt både i den store skolegård og på kirkepladsen. Ølboderne var åbne og duften af varme Brezeln bredte sig over skolen. Duften kom de lærere i møde, som stod vagt på Larslejsstræde, så børn og øvrige gæster kunne komme sikkert over vejen.

Det var de samme lærere, som senere sørgede for en velorganiseret oprydning.

På biblioteket var der bogsalg.

Den tyske Oktoberfeststemning blev understreget af ægte originale Münchener Lederhosen båret af tysklæreren Christoph og en ung petrianer.

Tak til alle for en dejlig Oktoberfest.