Billetter til Johannespassionen på BILLETnet !

 
Sankt Petri Kirkes næste store koncertbegivenhed er på trapperne:
Johannespassionen den 10.04. kl. 17. Billeter kan købes på billetnet nu.
Følg linket HER.
 

 

Den nye BasisBibel er udkommet!

 
Det tyske bibelselskab beskriver nyudgivelsen således: " BasisBibelen er den første bibeloversættelse, som lever op til det 21. århundredes de nye læsevaner: Tættere på originalteksten end de fleste af de sidste 40 års moderne oversættelser, et tidssvarende tysk med klare og kontante sætninger, et konsekvent rytmisk sprog, et væld af fakta i boksene i margenen og henvisninger til baggrundsinformationer på nettet. Læs bare selv!"
 
Læs mere HER

 

Generalprøven til årets krybbespil i 2010

 
den 22.12. holdt 21 børn generalprøve til årets krybbespil, der handlede om "Værten af Bethlehem". Den 24.12. kl. 14 vil det være en vigtig del af børnegudstjenesten.  HER er der billeder af generalprøven!

 

Advent og jul 2010 i Sankt Petri Kirke

 
Vi har lavet en oversigt over alle arrangementer i Sankt Petri Kirke i løbet af advents- og juletiden HER.
 
I er alle hjerteligt velkomne!

 

Mødet med Ruth og tankerne omkring hjemstavn – kirkedag for børn 2010

  
Det var lørdag morgen og der lå ro over Sankt Petri Kirke, men dette skulle ikke vare ved længe. 30 børn var på vej, de kom blandt andet for at  møde Ruth og Naomi og for at tænke over hjemstavn. Det var blevet  kirkedag for børn.                               Læs mere HER
 

 

Vores konfirmander i sporene af Dietrich Bonhoeffer og Martin Luther

  
Ingen konfirmandtid i Sankt Petri uden en rejse til Berlin! Og sådan blev det også i år. Endnu engang tog vores konfirmander på en underholdende, men da bestemt også en meget lærerig tur til Berlin.
 
Læs mere HER!

 

3194 gæster i Kulturnatten  2010

 
Også i år var der rigtig mange, der valgte at lægge vejen om forbi Sankt Petri Kirke i forbindelse med den københavnske Kulturnat.  I alt kom der 3194 besøgende, for at deltage i en rundvisning i gravkapellerne, lytte til en af de tre minikoncerter eller for at holde en lille pause i Café Sankt Petri.
 
Læs mere HER