Sportsugen - en stor succes!

På trods af ruskende regn og sparsom sol blev Sankt Petri Sportsugen en stor succes!

Ikke mindst på grund af de engagerede, glade og motiverede lærere og elever.

Skolen havde planlagt et væld af aktiviteter. Heriblandt kan nævnes svømning i DGI-byen, cykeltur i Amager fælled, vandring i Dyrehaven, sejlads i Hvidovre sejlklub, basketball og capoeira i Kulturhuset og leg på den store legeplads i Kongens have. Hver dag blev eleverne præsenteret for en ny aktivitet, og de gik til udfordringerne med gejst og godt humør.

En stor tak skal lyde til alle, som hjalp med at gøre Sportsugen til en succes. Og en ekstra tak til Hvidovre sejladsklub Suset og vores dygtige Capoeira instruktør, Dirceu.

Plug and Play                                          hejse sejl