Peter Krogull

Jeg blev født d. 4. marts 1973 i Duisburg. Min hjemby i Ruhrområdet var også stedet, hvor jeg trådte mine første kirkelige barnesko som frivillig ungdomsmedarbejder. I den tid modnedes min beslutning om at læse teologi, og efter min studentereksamen 1992 flyttede jeg således til Wuppertal og Bonn for at studere. Under et praktikophold ved den lutherske St. Anne`s Church i London vaktes min interesse for kirkeligt arbejde i udlandet og for citykirkeindsatsen. Efter Vikariat og Probedienst i Düsseldorf virkede jeg fra 2004-2012 som sognepræst ved Salvatorkirche, Duisburgs bykirke. Siden 1. august 2012 er jeg sognepræst ved den tysksprogede Sankt Petri menighed i København. Min hustru og jeg samt vores sønner Niklas og Fabian er blevet modtaget med åbne arme af vores menighed. Det er mig en stor glæde at yde mit bidrag til denne åbenhed og at videreudvikle den for Sankt Petri karakteristiske imødekommenhed. Mit hovedanliggende er i den forbindelse gudstjenesten om søndagen i Sankt Petri Kirke med efterfølgende kirkekaffe i Christian-V.-Sal.

Kontakt: hauptpastor@sankt-petri.dk

Telefon : +45 33133834

Larslejsstræde 11 1451 Kopenhagen K | Tel: +45 33 13 38 33 | E-mail: kirchenbuero@sankt-petri.dk