Daniela Jensen tog sit udlandsspeciale hos os fra maj 2010 til april 2011 og virker nu som præst i nærheden af Lüneburg.  

Hvis du er interesseret i at vide mere om at komme i en tysk menighed i udlandet, er der flere informationer HER !

 

Daniela Jensen

 
- årgang 1980, født i og opvokset i egnen omkring Hildesheim. Som ung arbejdede jeg som frivillig med børne- og ungearbejdet i min hjemlige menighed, og det førte til, at jeg valgte at læse teologi, efter at jeg havde taget min studentereksamen. Det største del af mit studium læste jeg i Göttingen, men læste også i Leipzig og i Lund i Sverige. I den efterfølgende praktiske del af kurset på pastoralseminaret virkede jeg i et landsogn i Melle ved Osnabrück.
Efter min tyske eksamen valgte jeg at gøre brug af muligheden for at videreuddanne mig i en tysk menighed i udlandet for at få yderligere erfaring. Da min mand er dansker, besluttede jeg at søge om at komme til København for at forbedre mit dansk og få en dybere indsigt i den danske kultur. I mit fremtidige arbejde som præst vil erfaringerne fra den særlige situation, som en menighed i udlandet lever i, være værdifuld viden. Siden maj 2010 har jeg deltaget i arbejdet ved Sankt Petri Kirke på forskellige områder og sætter især pris på menighedens åbenhed over for alle mennesker.
 
 
 
Larslejsstræde 11 1451 Kopenhagen K | Tel: +45 33 13 38 33 | E-mail: kirchenbuero@sankt-petri.dk