Osterkindermusical 2010 im Familiengottesdienst am Ostersonntag

18 børn fra vores menighed havde i deres påskeferie forberedt sig på denne børnemusical. Under ledelse af Andrea Nieswand mødtes de onsdag fra kl. 10 – 13 og torsdag fra kl. 10 – 17. Generalprøven fandt sted påskelørdag fra kl. 10 – 13. Ved disse møder blev fællessangene, solo'erne og talerollerne lært udenad og kulisserne blev bygget. Ved familiegudstjenesten påskesøndag var børnenes påskemusical så midtpunktet.

Bandet bestod af Friederike Hertel, Stefan Volkmann, Conrad Volkmann og Inga Kuhlmann. Det var en tid, som var rig på velsignelse, og som gav påskebudskabet videre: Han er opstanden! Halleluja! Af hjertet tak til alle, som har bidraget hertil.

Schon zum zweiten Mal Osterkindermusical – ein Projekt in den Osterferien
Larslejsstræde 11 1451 Kopenhagen K | Tel: +45 33 13 38 33 | E-mail: kirchenbuero@sankt-petri.dk