Familiesøndag

En gang om måneden inviterer vi til familiesøndag. Vi indleder gudstjenesten i fællesskab i Sankt Petri kirke kl. 11. Henholdsvis efter den første læsning eller efter dåbshandlingen går børnene sammen med deres børnegudstjeneste-team til børnegudstjeneste i Bugenhagen-salen. Menigheden er med til at sende børnene godt afsted med sangen: „Jesus ruft, alle, alle Kinder …!“ Efter gudstjenesten mødes alle igen til kirkekaffe i Christian-V.-sal.

Hier sind unsere nächsten Kindergottesdienst- und Familiengottesdienst-Termine in 2017:

Ostersonntag, 16. April, 11 Uhr

Familiengottesdienst mit OsterKinderTheater

Sonntag, 7. Mai, 11 Uhr

Kindergottesdienst und AchtPlus

Sonntag, 18. Juni, 11 Uhr
Familiengottesdienst zum Sommerfest

Sonntag, 20. August, 11 Uhr
Kindergottesdienst und AchtPlus

NB! Der inviteres til børnegudstjeneste via e-mail. Hvis I kunne tænke jer at komme på mailing-listen, så send venligst en e-mail til kirkekontoret.

Yderligere oplysninger til „kirke med børn“ findes her!

Vores Børnegudstjeneste

Larslejsstræde 11 1451 Kopenhagen K | Tel: +45 33 13 38 33 | E-mail: kirchenbuero@sankt-petri.dk