BLIV MEDLEM


 

Bliv medlem af Sankt Petri Kirke!


Hvordan?

 
Hvis man flytter inden for Tyskland, plejer man som medlem af Den evangeliske Kirke i Tyskland at få en velkomstskrivelse fra den nye evangeliske menighed, som man hører til efter flytningen. 

I Sankt Petri er det ikke sådan, fordi der ikke er nogen, som per automatik er medlem af Sankt Petri Kirke. Hvis du vil være medlem hos os, skal du melde dig til!
Den hertil krævede tilmeldingsblanket fås hos Bettina Wilting. Alternativt kan den downloades her på hjemmesiden. Det noget symbolske medlemsbidrag beløber sig p.t. til DKK 250 / € 33,50 pr. år for hele husstanden.

Du kan blive medlem i Petri, hvis du enten er medlem af Den danske Folkekirke eller Den evangeliske Kirke i Tyskland.
Der findes dog også en vigtig 3. måde at blive medlem på: nemlig det associerede medlemskab. Hvis du er medlem af en anden kirke eller ikke er medlem af nogen kirke, kan du på denne måde vise dit tilhørsforhold til Petri.

Lige meget, hvilken form for medlemskab du vælger, så får du tilsendt vores blad Petri Post via posten.
 

Det virker da ret kompliceret!?

 
Det kan godt virke sådan i starten, men det fungerer fint i praksis. Derudover afspejler det, hvem vi er: Vi er den tysksprogede menighed i Den danske Folkekirke og samtidig er vi en tysk udenlandsk menighed.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at blive medlem, er du velkommen til at kontakte Bettina Wilting på kirkekontoret eller vores præst Peter Krogull.
 
 

Anmeldeformulare zum Downloaden:

 

Fragen?

 

Im Kirchenbüro antwortet Bettina Wilting gern:

Tel: +45 33 13 38 33
E-Mail
 

Larslejsstr├Žde 11 1451 Kopenhagen K | Tel: +45 33 13 38 33 | E-mail: kirchenbuero@sankt-petri.dk