Vores nye lokaler står færdige! - Indvielsesdag i Nørregade 31

I det nye skoleår 2010/11 overtager Sankt Petri Skole sin tredje skolebygning i Nørregade 31. Her får den gymnasiale overbygning med 10-12/1.g-3.g samt 7., 8. og 9. klasse deres lokaler.

Sankt Petri får også et nyt moderne faglokale til kemi og biologi på 3. sal i hovedbygningen Larslejsstræde 5. Dette sker takket være den finansielle støtte fra den tyske regering.

Torsdag 24. juni 2010 fremviste 8. klasserne lokalerne for elever, forældre og venner.

Mødestedet var den nye elevcafé i stueetagen i den nye bygning Nørregade 31. I det lyse lokale bød formanden for skolekommissionen Stefan Reinel og skoleleder Dagmar Leng Mortensen velkommen. Kulturattaché Christian Baukhage udtrykte sin glæde over, at lokalerne nu står færdige og venter på de fremtidige elever.

De besøgende var begejstrede over lokalerne, som indbyder til tankevirksomhed og kreativitet. Lokalerne er smagfuldt indrettet og bidrager til den lyse og venlige atmosfære. Ved siden af klasselokalerne er der grupperum, rum til individuelt arbejde, lærerværelse og kontorer.

Alle venter med spænding på at flytte ind til august.