Teaterblod og romantik i musicalen ”Romeo og Julie” på Sankt Petri Skole

Fredag den 12. marts 2010 gik tæppet for andet år i træk op for Sankt Petri Skoles årlige musical opført af skolens MUSPRA III hold.

Salen i Kulturhuset Indre By sydede af spændt forventning fra såvel bedsteforældre, forældre og søskende, som var mødt op for at se eleverne fra 8. og 9. klasse opføre ”Romeo og Julie”. Der var meldt udsolgt både på premiereaftenen og til de to forestillinger lørdag.

Musicalen var fantastisk flot sat op, og skuespillerne var yderst overbevisende i deres roller. De gik op i skuespillet med liv og sjæl og havde tydeligt levet sig ind i den Shakespearske handling. Kampscenerne var gjort ekstra realistiske med dramatisk teaterblod, som trillede ned langs kinden på de døende. Romantikken var i højsædet mellem de to hovedpersoner.
Kostumerne var kreative og på én gang moderne og klassiske. Julies kjole var kreeret af det flittige kostumehold og bestod af hvidt stof besat med blonder af kinesisk