Richard von Weizsäckers besøg på Sankt Petri Skole

Den 9.oktober 2009 gik et ønske i opfyldelse for en af Sankt Petri Skoles tidligere elever. Richard von Weizsäcker besøgte Sankt Petri Skole, hvor han lærte at læse og skrive.

Fint besøg

Sådan gik det til, at SFO’ens børn fik fint besøg i skolegården om eftermiddagen den 9.oktober 2009. Richard von Weizsäcker - tidligere borgmester i Berlin og Tysklands sjette forbundspræsident, den danske klima- og energiminister Lykke Friis - tidligere prorektor ved Københavns Universitet samt tidligere Petrianer, den tyske ambassadør Dr. Johann Christoph Jessen samt den tyske kulturattaché Christian Baukhage mødtes med skoleleder Dagmar Leng Mortensen og skolekommissionens formand Stefan Reinel for at indånde en smule Petriluft.
Det venskabelige møde i skolegården med børnene og lederen af SFO’en Peter Ambs-Thomsen og den hyggelige stemning gav en forsmag på, hvad besøget ellers bød på.

Receptio