Jugend musiziert: Kurs mod Dublin

To elever fra den første udgave af ”Jugend musiziert” på Sankt Petri Skole kvalificerede sig til den nord- og østeuropæiske landekonkurrence i Dublin. I dagene 18.-23. marts skal Michelle Onalaya og Erik Kern fra  9.b og 8.a i den irske hovedstad forsøge at markere sig i det fornemme internationale selskab, der tæller deltagere fra bl.a. de nordiske landes hovedstæder, Moskva og ikke mindst Paris. ”Byernes by” er ligesom København debutant i den højt estimerede tyske musikkonkurrence. Kvalifikationen fandt sted på Sankt Petri Skole fredag d. 29. januar, hvor juryen under ledelse af den nord- østeuropæisk ansvarlige for ”Jugend musiziert”, Robert Bär, anerkendte Michelles og Eriks præstation på et sådant niveau, at de begge skulle have en reel chance for at opnå gode resultater også internationalt.

Tillykke til Michelle (9b) og Erik (8a).

Tak til alle, der har understøttet projektet, blandt andet Caterina, Stefan, Harald, Daniel og de flittige elever fra 6. og 7. klasse.