Lærernes Dag 2018: Sankt Petri deltog i rekordforsøg!

Den 5. oktober blev der holdt lærernes dag i hele verden. I den anledning blev der i Danmark prøvet at nå verdensrekorden i at få så mange som muligt til at klappe samtidigt. En rekord, der skal gå ind i Guinness-rekordbogen. Over hele landet stod derfor elever kl. 13:10 parate til at klappe ad deres lærere. De gav hermed udtryk for deres taknemmelighed overfor deres lærere. Mere end 60.000 elever deltog på landsplan og blandt dem også os fra Sankt Petri.

Uden at de vidste hvorfor blev samtlige elever og det pædagogiske personale ført til skolegården i Larslejsstræde. Efter vi løftede sløret for, hvorfor vi var samlet, og lidt pausemusik (”Jutlandia” af Kim Larsen) til opvarmning var det kl. 13:10 tid til en kæmpe hånd til pædagogerne, vikarerne og lærerne. En dejlig lille afveksling i hverdagen og en velfortjent anerkendelse for Sankt Petris voksne.

Klik her....

Jürgen Sacht