Hjælp et barn til en god skolestart

I samarbejde med boghandlerkæden Arnold Busck har vi i år indsamlet brugte skoletasker til fordel for Red Barnet. De mange skønne tasker blev doneret af børn og forældre på Sankt Petri Skole i august måned. Mange tak for jeres støtte!
Taskerne skal sælges i Red Barnets 19 genbrugsbutikker landet over. Aktionen er et led i at engagere vores elever i det sociale arbejde og bruge det som en mulighed for at lære dem om FN’s 17 verdensmål, mere præcist ved at have fokus på mål nr. 4, som handler om lige uddannelse til alle og mål nr. 12, som handler om ansvarligt forbrug. Vi vil gerne medvirke til, at udsatte danske børn får mulighed for at købe en god skoletaske til en lav pris og dermed være bedre rustet til en positiv skolestart. Samtidig går pengene fra salget efterfølgende til Red Barnets arbejde for udsatte børn både i Danmark og i udlandet.