Sankt Petri Skole:

Vi søger 3 lærere til sommer med følgende fag:

• Linjefag i dansk i indskolingen

• Linje fag i engelsk til mellemtrin og udskoling

• Linjefag i fransk til mellemtrin og udskoling

• Linjefag i fysik/kemi til udskoling

• Linjefag i geografi

Har du ét eller flere af de fag vi søger – så send os din ansøgning.

Alle 3 stillinger er på fuld tid med fast ansættelse pr. 1.8.2017.

Vi forventer et højt fagligt niveau i din undervisning, et stort engagement og lyst til at samarbejde. Det er yderligere vigtigt, at du forstår og taler tysk.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med gode arbejdsforhold og høj fleksibilitet, en international stemning og et engageret lærerkollegium.

Ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem finansministeriet og LC samt organisationsaftalen for lærere (DLF).

Yderligere oplysninger fås hos skoleleder Ulrikke Wandler på tlf. 33 130462.

Ansøgninger sendes med kopier af relevante bilag og referencer til Sankt Petri Skole i pdf/word format til bewerbung@adm.sanktpetriskole.dk, mærket ” lærer med linjefag i …….” i emnefeltet.

Ansøgningsfrist: 19.05.2017

Sankt Petri Skole, grundlagt 1575, er en dansk-tysk privat gymnasieskole med tilknytning til det tyske ”Auslandsschulwesen” med status som ”Deutsche Auslandsschule”. Skolen har en lang tradition som mødested for dansk og tysk kultur i København og et historisk begrundet tæt samarbejde med Skt. Petri Kirke uden at være konfessionel bundet.

Skolens bygninger er centralt beliggende i Københavns bymidte med fremragende forbindelse til al offentlig trafik. Undervisningssproget er tysk og dansk. Skolen lægger vægt på et højt fagligt niveau i undervisningen. Skolen har til skoleåret 2016/2017 ca. 600 elever med dansk, tysk eller anden kulturel baggrund. Klasserækken omfatter 0. kl. til og med 9. klasse, 1., 2. og 3.g. Elevtallet er stigende. Skolen tæller pt. i alt 45 lærere, deraf 17 dansk og 28 tysk talende. Til skolen er desuden knyttet en SFO med ca. 215 børn samt en musikskole med ca. 270 elever. Se også skolens homepage www.sanktpetriskole.dk

Wir suchen 2ADLK mit der Fächerkombination Deutsch, Geschichte, Kunst, Englisch SEK.I und SEK.II

Bei Fragen zur Stellenausschreibung steht Karla Harms unter der Telefonnummer +45 33 13 04 62 oder kh@adm.sanktpetriskole.dk zur Verfügung.

Musikskole

Klaverlærer søges
se hele annoncen her

Larslejsstræde 5 1451 Kopenhagen K | Tlf: +45 33 13 04 62 | Fax: +45 33 14 24 62 | E-mail: kontor@adm.sanktpetriskole.dk