Åbne/lukkevagt/pedel søges, timelønnet og tidsbegrænset

Har du mulighed for at arbejde nogle timer i december og januar? Hvis ja, så har vi på skolen brug for en person, som udover at være praktisk anlagt også kan komme op om morgenen eller kan være på arbejde til sidst på eftermiddagen.
Der er tale om timelønnet og tidsbegrænset arbejde.
I ugerne 49-50-51 og uge 2-3-4 i det nye år skal du enten åbne skolen kl. 07.00-11.00 eller lukke skolen fra kl. 14.00-17.00.
Ved siden af åbne-lukke funktionen er der også tale om praktisk arbejde og medhjælp i arbejdstiden.
Vi aflønner timerne efter overenskomst mellem Privatskoleforeningen og 3F.

Send et par ord til mk@adm.sanktpetriskole.dk eller ring på 23 48 76 04.

Sankt Petri Skole ligger i hjertet af København og er en privat grundskole med gymnasieafdeling. Vi taler både dansk og tysk, og vores historie går mere end 440 år tilbage. I løbet af de sidste ti år er skolens elevtal fordoblet til over 600 elever.

Wir suchen schnellstmöglich einen Deutsch sprechenden Gymnasiallehrer, der in Teilzeit das Fach Physik in unserer gymnasialen Oberstufe unterrichten kann. Es handelt sich um eine Krankheitsvertretung, die vorerst bis Weihnachten befristet ist. Es sind 8 wöchentliche Unterrichtsstunden.

Bei Interesse bitte eine E-Mail an folgende Adresse schicken: bewerbung@adm.sanktpetriskole.dk

Larslejsstræde 5 1451 Kopenhagen K | Tlf: +45 33 13 04 62 | E-mail: kontor@adm.sanktpetriskole.dk