Skolens Temadage

Fra den 10.11. til den 14.11.14 afholdt skolen temadage. Alle klasser arbejdede på forskellige projekter. F. eks. blev der fremstillet små film, der blev klippet og indspillet lyd, der blev arbejdet med konkurrencer eller spillet musik o.s.v.

Tre eksempler finder man her::

Billig tøj - Hvem betaler prisen?

7.b deltog i år  i konkurrencen fra Bundeszentrale für Politsche Bildung. Temaet behandlede spørgsmålet om "hvorfra kommer vores tøj og hvorfor er tøj ofte billig?". Efter klassens omfattende søgen på internettet og samlingen af data har eleverne arbejdet parvis eller i grupper, for at fremstille et plakat i slutningen af arbejdsprocessen, som viser denne problematik.
Erkendelsen af, at produktionen går på bekostningen af arbejderne, som er nødt til at arbejde under virkelig horrible betingelser, førte til livlige diskussioner blandt eleverne og resulterede i forsat om at styre egen købsadfærd og ikke at købe billigprodukter i fremtiden.

Sankt Martins Minimusical i 1b

Temaet i vores projektuge var Sankt Martin, hvor vi bl.a. har indstuderet denne lille musical.

Was Bienen so alles leisten

Die 6b nahm ebenfalls an dem Wettbewerb der Bundeszentrale für Politsche Bildung aus diesem Jahr teil. Ihr Thema behandelte die Frage, was Bienen alles so leisten.
Hier seht ihr das Ergebnis:

Zum Vergrößern: Klicken!

Die 7.b und ihr Plakat