Påskemusical for børn 2013: Tilmeldingen er begyndt!

Også i år skal vi have en påskemusical for børn i Sankt Petri. Christina Junghans, Peter Krogull og Mark Baumann inviterer alle skolebørn, der har lyst til at synge og spille skuespil til at deltage i projektet. Højdepunktet er opførelsen af musicalen i forbindelse med påskens familiegudstjeneste søndag d. 31.03 kl. 11.

Klik her for at downloade Tilmeldingsskemaet inkl. alle tidspunkter for, hvornår vi øver. Den første gang, vi gør det, er allerede mandag d. 11. marts.

Vi glæder os til vi ses!

Korworkshop med Markus Detterbeck

fra d. 2.5. til d. 4.5.

Et helt specielt mix af pop, rock, jazz og gospel

Tilmeldingen er startet!

Efter de meget begejstrede tilbagemeldinger fra deltagerne sidste år er vi glade for, at Markus Detterbeck også  holder en korworkshop i Sankt Petri i år.

Klik her og få mere at vide om det spændende projekt og hvordan tilmeldingen foregår.

En kærlighedserklæring til vores kirkegård

fra den højtestimerede danske arkitekt, Lene Tranberg, kan man nyde ved at klikke her. Lene Tranberg, der er opvokset i området omkring Larslejsstræde, fortæller om sit "Place of inspiration".

Det juler voldsomt i Sankt Petri!

Bachkantater, ungdomsgudstjeneste og krybbespil: der er aktiviteter for alle i december i Sankt Petri i år.
Klik her og se oversigten over vores advents- og julegudstjenester.

Noahs Arche im Kirchenschiff

Der KinderKirchenTag 2013 war eine tierische Angelegenheit. Spielend, bastelnd, singend und erzählend haben Kinder, Kigo-Teamer und KiKiTa-Band herausgefunden, was eigentlich während der Flut auf der Arche los war...

Die Fotos und Geschichten zum Tag finden sich hier.

Larslejsstræde 11 1451 Kopenhagen K | Tel: +45 33 13 38 33 | E-mail: kirchenbuero@sankt-petri.dk