Påskejagt på kirkepladsen

Fredag den 30. marts, altså den sidste dag inden påskeferien, havde en påskehare været forbi kirkepladsen natten forinden, og gemt et lille påskeæg til hver elev i 0. og 1. klasse.

Hver elev havde fået at vide, at der på kirkepladsen var ét påskeæg til dem hver, og fulde af forventning gik turen over Larslejsstræde, hvor harens hjælpere, Skt. Petris elevråd, stod klar til at hjælpe med at sørge for, at alle elever nu også fik fundet deres æg.

Kl. 11 havde alle eleverne fået deres chokoladeæg tilbage med over i klassen, og var klar til at fortsætte påskeriet i kirken, og ønske deres klassekammerater god påskeferie.

Alle elever, elevrådet inklusivt, var meget begejstrede, og glæder sig til at gentage successen næste år.

Tusind tak, elevråd!

Harens hjælper: Skt. Petris elevråd