Lundi 23 janvier 2012 - La commémoration du 49e anniversaire du Traité de l’Elysée

Les élèves germanistes de 4e du Lycée Prins Henrik et les élèves de 4e de l’école Sankt Petri participent à la journée franco-allemande au Lycée français Prins Henrik à Frederiksberg.

…igen i år markerer vi årsdagen for indgåelsen af Elysée traktaten med et samarbejde mellem tyskeleverne på Lycée Prins Henrik og franskeleverne i 8.klasse på Sankt Petri.
Eleverne fra vores to skoler mødtes for første gang i november på den franske skole, hvor vi dels lavede forskellige kommunikative aktiviteter dels samarbejdede om et lille tegneserieprojekt, som vi præsenterede ved den lille ceremoni den 23. januar.
En positiv oplevelse for vores franskelever.

Else Holst