Jugend-forscht AG

Hvad er det? Vi er en glad gruppe på 5-10 personer, som mødes en gang i mellem. AG står for Arbeitsgemeinschaft, som betyder arbejdsfællesskab. I arbejdsfællesskabet mødes elever fra 7.-8. klasse til frivilligt arbejde uden for undervisningen.
Arbejdet foregår i små grupper eller alene med projekter, som eleverne har valgt sammen med læreren.

Projekterne består af naturvidenskabelige spørgsmål, som vi arbejder med både teoretisk og eksperimentelt. Blandt andet beskæftiger vi os med energibesparelser på skolen. I et andet projekt bliver der arbejdet med brændstofceller på skibe, mens et tredje projekt omhandler kølesystemer i underjordiske lejligheder.

Vi prøver at besvare spørgsmålene ved hjælp af eksperimenter, overvejelser og internetresearch. Hvis et af vores projekter bliver færdigt, er der mulighed for at deltage i Jugend-forscht konkurrencen i Schleswig-Holstein til februar.

Hvis der er nogen, som har interesse i arbejdsfællesskabet eller endda har nogle gode idéer, så er de velkomne til at kontakte skolens kontor.

Larslejsstr├Žde 5 1451 K├Şbenhavn K | Tlf: +45 33 13 04 62 | E-mail: kontor@adm.sanktpetriskole.dk