Oktoberfest 2011

Lørdag den 17. september 2011 fejrede skolen sin årlige oktoberfest

Festlighederne startede og sluttede i kirken, hvor der var kirkegudstjeneste og tale ved stedfortrædende rektor Ulrikke Wandler og slutteligt kirkekoncert med børnekirkekoret.

I Petrianercaféen mødtes nye og gamle elever med deres klasselærere til en hyggelig snak og hjemmebagt kage medbragt af forældre. I skolegården var der loppemarked og ølbod med importerede Brezeln og grillede pølser. I Christian V. – Saal var der tombola og antikvariat. Overalt på skolen summede det af liv.

Oktoberfeststemningen kom rigtigt til udtryk, da en tysk kollega ligesom sidste år dukkede op i festlige Münchener Lederhosen!

Tak for en dejlig oktoberfest!

Stemningbilleder fra festen