Elevudveksling/ Ophold i udlandet

Sankt Petri Skole kan for gymnasielever, der ønsker et udvekslingsophold i løbet af deres uddannelse, tilbyde en optimal løsning, fordi vi er forbundet med 140 tyske skoler, der er fordelt over hele verden.

Et ophold ved disse skoler bliver fuldt anerkendt, således at eleven ikke oplever, at uddannelsen afbrydes under opholdet ved en anden skole.

I forbindelse med et ophold ved andre tyske skoler i udlandet gælder følgende regler:

· Udenlandsophold er fuldt anerkendte, så længe opholdet afvikles ved en tysk skole, der enten befinder sig i Tyskland eller i et andet land.

· Udenlandsophold kan afvikles hvert halvår undtagen i det sidste år af 12.klasse (3.g).

· Alle obligatoriske fag, der er fastlagt efter reglerne i den tyske internationale studentereksamen, skal eleven modtage undervisning i under dette ophold. Det drejer sig om: tysk, engelsk, et yderligere fremmedsprog, kunst eller musik, historie, geografi, matematik, kemi, fysik og sport.

I forbindelse med udvælgelsen af skole, rådgivning omkring, hvilke fag man skal vælge og kontakt til skolerne står Sankt Petri Skole til rådighed.

Et verdenskort over samtlige tyske skoler uden for Tyskland fås her.